01 september 2010

Alliansens framåtriktade arbete för tillväxt i samverkan med näringslivet och idrottsrörelsen eller full fart bakåt

Den politiska debatten i Uppsala har nått en lägre nivå än någonsin förut. Våra motståndare har inte begränsat sig till att anklaga oss i alliansen för olagligheter utan sträckt ut anklagelser om oegentligheter att omfatta våra chefstjänstemän. Man lutar sina egna uppfattningar mot en utredning som en namngiven person sägs ha gjort. Personen ifråga inte alls känner till någon sådan utredning.

Byggandet av en nya arena i Uppsala i samverkan med idrottsrörelsen och näringslivet så som alliansen föreslår är banbrytande och kommer säkert att anammas av andra kommuner. Tre välrenommerade advokatfirmor har hjälpt oss att tolka lagen så att planerna kan genomföras. UNT kallar det "hjälp att kringgå lagen" i sin omfattande kampanj mot arenan. De rödgröna kallar det olagligt.

Varje medborgare som vill att arbetet skall avbrytas eller göras på annat sätt kan överklaga beslutet. Uppsala arena kommer att anpassa sig till alla eventuella domar i frågan. Det står tydligt i handlingen, som för övrigt är ovanligt informativt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar