03 mars 2010

Idag har det varit roligt

Möten redan kl 7.30 är inte det bästa jag vet. Men idag är jag glad att var med på 7.30-mötet inför Bandyfinalen. Har sällan haft så roligt så tidigt på dagen. Initiativtagaren och eldsjälen bakom Glada Hudikteatern, Pär Johansson, berättade om sitt engagemang, om byråkrater och andra samt om människorna inom teatern. De flesta såg säkert ensemblen i pausen i Schlagerfestivaldeltävlingen från Hudiksvall och vet att den består av utvecklingsstörda personer. Imorse blev det väldigt mycket skratt men litet allvar också. Pär är inte bara en skicklig ledare för teatern utan även en driven komiker.


Vi fick varsin bandyboll med ett nummer som utgjorde en lott. Jag vann! En bandyklubba med siriusspelarnas namnteckningar!!! Grattis till mig och grattis och tack till Sirius för ett fantastiskt spel i år. Nästa år går det ännu bättre, fast det har gått fint i år också.

På eftermiddagen beslutade Kommunstyrelsen att anslå pengar till tak och väggar runt bandyplanen. Det är ett initiativ från en grupp företagare i staden. Otroligt vad mycket man kan åstadkomma när kommunen släpper kontrollbehovet. Det finns människor som kan en hel del bättre än vi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar