07 november 2009

Vem är mest oumbärlig?

I somras undrade jag vad medierna skall ägna sig år när svininflensan är förbi. Då kunde jag inte ana vilka proportioner mediebevakningen skulle utvecklas till. Idag handlar det inte ens längre om vi skall försöka undvika influensan eller inte. Hela debatten tycks nu mera handla om vilka som är oumbärliga för samhället.

Kan det vara så svårt att ordna vaccinering? Exempelvis, om man har fler personer i en kö än vaccindoser kan det väl inte vara så svårt att tala om vem som får sista sticket så att ingen behöver köa förgäves?

2 kommentarer:

  1. Vi behöver väl inte utsätta vårt parti för kritik. Landstingsvaccineringen kan diskuteras,
    men det som var korkat var Eriks mindre raka svar. I nuläget jobbar väl halva partiledningen i Rosenbad och resterande i Uppsala. Det talades om ,att Landstingen var överflödiga och utbytbara mot något annat - före valet. Nu sitter alla lugnt och stilla i båten - alla har fått påsar- som det heter vid julgransplundringen. Vad säger ideologin i nuläget?
    PS. Gunnel Jägare ställde upp på SPF: månatliga morgonmöte för några veckor sedan och gjorde en helgjuten insats. Bra reklam för
    Nya Moderaterna. Tydligen kommer trygghetsboende i hyrersrätter att förverkligas
    under nästa period. Bra i så fall.

    SvaraRadera
  2. Det är inte politiken som jag vänder mig till. Den har inte del i detta. Har fått reda på att Uppsala län är ett av de främsta i landet på att vaccinera innevånarna. Och det skall lanstinget ha en eloge för.

    SvaraRadera